Fijn Gezond
Image default
Volksgezondheid en veiligheid

Opel Mokka

De Opel Mokka is een compacte SUV met een krachtige uitstraling. Het is een van de modellen die beschikbaar zijn voor private lease bij Opel. In dit artikel bespreken we de kenmerken en voordelen van de Opel Mokka private lease.

Design

De Opel Mokka heeft een robuust en stoer uiterlijk. De auto heeft een strakke lijnvoering en beschikt over LED-koplampen en LED-achterlichten. Het exterieur van de Mokka is modern en sportief en de auto is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het interieur van de Mokka is ook modern en comfortabel. Het dashboard is voorzien van een 7-inch touchscreen infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.

Ruimte

Ondanks het compacte formaat biedt de Opel Mokka voldoende ruimte voor vijf personen. De achterbank is in twee delen neerklapbaar, zodat er meer bagageruimte ontstaat. De auto heeft een bagageruimte van 350 liter, wat voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten.

Veiligheid

De Opel Mokka is voorzien van diverse veiligheidssystemen die de veiligheid van de inzittenden waarborgen. Zo beschikt de Mokka over Lane Departure Warning, dat waarschuwt wanneer de auto onbedoeld van rijbaan verandert. Ook heeft de auto Automatic Emergency Braking, dat de bestuurder waarschuwt en indien nodig de auto zelfstandig tot stilstand kan brengen.

Motor

De Opel Mokka is verkrijgbaar met verschillende motoren, waaronder benzine- en dieselmotoren en een volledig elektrische variant. De benzine- en dieselmotoren hebben een vermogen van 100 pk tot 130 pk. De volledig elektrische Mokka-e heeft een vermogen van 136 pk en een actieradius van 324 km (WLTP).

Private lease

Met private lease kun je als particulier voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden, zonder dat je deze hoeft te kopen. Bij Opel Private Lease zijn alle kosten inbegrepen, zoals verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties. Je hoeft alleen nog te tanken of op te laden. Bij het afsluiten van een private leasecontract bij Opel kun je kiezen voor een contractduur van 24, 36 of 48 maanden en een kilometrage van 10.000 tot 25.000 km per jaar. Opel Private Lease is dus een voordelige en zorgeloze manier om in een nieuwe auto te rijden.

Als je op zoek bent naar een auto om te leasen, dan is Opel een merk om in overweging te nemen. Opel Private Lease biedt diverse modellen aan, waaronder de Crossland, Mokka, Astra en Corsa. Hieronder bespreken we de sterke punten van deze modellen.

Opel Crossland Private Lease

De Opel Crossland is een compacte SUV met een stoer en eigentijds design. Het interieur is ruim en biedt voldoende plaats voor vijf personen en hun bagage. De Crossland is voorzien van diverse veiligheidssystemen, zoals een achteruitrijcamera en parkeersensoren, om de veiligheid van de inzittenden te waarborgen. Ook beschikt de Crossland over een touchscreen infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, waardoor je altijd verbonden bent met jouw smartphone.

Opel Mokka Private Lease

De Opel Mokka is een compacte SUV met een krachtige uitstraling. Het exterieur is voorzien van scherpe lijnen en een robuust uiterlijk. Het interieur biedt voldoende ruimte voor vijf personen en is voorzien van moderne technologieën. Zo beschikt de Mokka over een digitaal instrumentenpaneel en een uitgebreid infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.

Opel Astra Private Lease

De Opel Astra is een ruime en comfortabele hatchback die beschikbaar is voor private lease. Het exterieur heeft een sportief en modern design, terwijl het interieur zeer ruim en comfortabel is. De Astra is voorzien van diverse veiligheidssystemen, zoals lane departure warning en een noodstopsysteem, die de veiligheid van de inzittenden waarborgen. Ook beschikt de Astra over een touchscreen infotainmentsysteem met Bluetooth en USB-aansluiting.

Opel Corsa Private Lease

De Opel Corsa is een compacte hatchback die al jaren populair is in Nederland. Het exterieur is stijlvol en modern, terwijl het interieur ruim en comfortabel is. De Corsa is voorzien van moderne technologieën, zoals een touchscreen infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, en een digitaal instrumentenpaneel. Daarnaast beschikt de Corsa over diverse veiligheidssystemen, zoals een achteruitrijcamera en parkeersensoren.

Voordelen van private lease

Private lease biedt diverse voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Zo hoef je geen grote investering te doen en heb je geen zorgen over onderhoudskosten of reparaties. Ook zijn de maandelijkse kosten van private lease overzichtelijk en kun je de auto na afloop van het contract eenvoudig weer inleveren. Bij Opel Private Lease zijn alle kosten inbegrepen, zoals verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties.

Conclusie

Opel biedt diverse modellen aan die beschikbaar zijn voor private lease, waaronder de Crossland, Mokka, Astra en Corsa. Deze modellen hebben elk hun eigen sterke punten, zoals moderne technologieën, ruimte en veiligheidssystemen.