Fijn Gezond
Image default
Tandheelkunde

Mijn ervaring met de Witter Gebit Whitening Strips

Een stralende glimlach is iets wat we allemaal willen, maar soms kan het lastig zijn om onze tanden zo wit te krijgen als we zouden willen. Ik heb altijd al wat gelere tanden gehad en daar voel ik me soms niet altijd prettig bij. Ik houd van een wijntje op zijn tijd en op mijn werk drink ik vaak een paar bakjes koffie. Voorheen heb ik al verschillende tandpasta’s en teen paar andere tandenbleek producten voor thuis geprobeerd, maar ik was nooit echt tevreden met het resultaat. Dat was totdat ik de whitening strips van Witter Gebit probeerde.

Voor ik de bleekstrips bestelde

Ik was een beetje sceptisch over het gebruik van whitening strips, omdat ik had gehoord dat ze gevoeligheid of pijnlijk tandvlees konden veroorzaken. Maar ik had veel positieve dingen gelezen over Witter Gebit’s strips en besloot om het een kans te geven. En ik ben blij dat ik dat heb gedaan!

Het gebruik van de whitening strips

Ik gebruikte de strips gedurende twee weken en merkte al na een paar dagen een verschil op. Mijn tanden werden geleidelijk aan witter en ik had geen last van enige gevoeligheid of pijnlijk tandvlees. Het was super eenvoudig in gebruik en ik kon het gewoon thuis doen terwijl ik aan het werk was of tv keek. Het was een perfecte manier om mijn tanden te bleken zonder mijn dagelijkse routine te onderbreken.

Doet wat het beloofd

Wat ik vooral leuk vond aan Witter Gebit’s whitening strips was dat ze geen onaangename smaak hadden en ook niet droog aanvoelden. Het was eigenlijk heel comfortabel om ze te dragen en ze bleven stevig op hun plaats zitten.

De tandenbleekstrips van Witter Gebit: aanrader!

Dus als je op zoek bent naar een effectieve manier om je tanden witter te maken zonder enige gevoeligheid of pijnlijk tandvlees, raad ik zeker aan om Witter Gebit’s whitening strips te proberen. Het is een eenvoudige en pijnloze manier om je glimlach te laten stralen.