Fijn Gezond
Image default
Schoonheid

Wat zijn soft gel nagels?

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten type gels. Hard gel, soft gel en acrylgel. Nagelstudio’s weten vaak nog wel welke gel het beste is voor hun klanten, maar voor een consument is het lastig. Weet jij eigenlijk wel wat soft gel is? En waarom het zo goed is? Wij leggen je het uit!

 

 

Hoe werken soft gel nagels?

Soft gel nagels zijn een van de nieuwste systemen om je nagels te verlengen. Waar je voorheen alleen lijm aanbracht aan de bovenkant van de nagel, doe je dit nu over de volledige nagel. Vervolgens plak je over heel de nagel de soft gel tip. Super makkelijk en goed voor je natuurlijke nagels!

 

 

Wat zijn de voordelen van soft gel?

Het grootste voordeel is de snelheid van het aanbrengen. Doordat de soft gel tip over de gehele nagel gaat zit deze direct goed en is vijlen niet langer nodig. Ideaal dus! Jij kiest de maat en grote die je graag wil. Klaar binnen no-time.

Binnen 20 minuten heb jij de perfecte nagels. Nog een voordeel, ze gaan maar liefst 21 dagen mee op je natuurlijke nagel. Bijwerken en nabehandeling is echter niet mogelijk. Na 21 dagen zijn de nagels op en dien je de desbetreffende behandeling opnieuw te doen.

 

Welke nagellamp heb ik nodig voor soft gel nagels?

Wat belangrijk is bij deze soft gel nagels is dat je ze de eerste 5 seconden even aandrukt. Dit past niet onder elke lamp natuurlijk. Wij raden daarom een touch lamp aan. Hierbij hoef je alleen de lamp aan te tikken en houd je makkelijk je nagel vast onder de lamp. Ben jij overtuigd geraakt van de voordelen van soft gel?

Ben je benieuwd om het uit te proberen of wil je er direct mee aan de slag? Kijk dan snel naar de mogelijkheden van soft gel.

https://www.nailbar.nl/webshop/soft-gel/