Fijn Gezond
Image default
Gezondheid van vrouwen

Wanneer u zwanger bent, breekt er een mooie tijd aan

Als u zwanger bent en in Den Haag woont, is het verstandig om snel met de verloskundigenpraktijk Den Haag contact op te nemen. U kunt telefonisch contact opnemen of u aanmelden via de website. Dat kunt u ook doen als u al onder controle bent bij een gynaecoloog voor de kraambed controles. Wanneer u contact heeft opgenomen met de verloskundigenpraktijk Den Haag, dan kunt u een afspraak maken met een verloskundige. De persoonlijke aandacht voor u als zwangere en voor uw partner staat centraal. U wordt met liefde en optimale zorg begeleid tijdens uw zwangerschap, bevalling en de periode na de bevalling.

Het eerste contact

Wanneer u ervoor de eerste maal komt, krijgt u een vaste verloskundige toegewezen. Zij zal u met raad en daad bijstaan. Tijdens het intakegesprek worden vragen gesteld over uw gezondheid en die van uw partner. Ook de gezondheid van de familie zal ter sprake komen en over eventuele eerdere zwangerschappen. De bloeddruk zal worden gemeten. Ook het gewicht wordt gecontroleerd en er wordt gekeken hoe lang u zwanger bent. Na de eerste controle zullen er nog meerdere volgen.

De echo’s

De echo’s die tijdens de zwangerschap worden gemaakt, hebben allemaal een bepaald doel voor ogen. Bij de echo rond de 7 weken zult u de hartslag van u baby kunnen zien en horen. De termijn echo die tussen de 10 en 12 weken wordt gemaakt, is om te bepalen wanneer de bevalling zal plaatsvinden. Tijdens de 13-weken en 20-weken echo wordt gekeken of de ontwikkeling van de baby voorspoedig verloopt. Bij de echo tijdens week 35 wordt gekeken of de baby goed ligt voor een soepele bevalling.

De inschrijving bij de verloskundigenpraktijk Otis

Als u zich inschrijft bij de verloskundigenpraktijk Otis, dan weet u dat u gebruik kunt maken van een gepassioneerd team. Het is een ervaren team die u op de juiste manier zal begeleiden. Voor Otis is Den Haag de thuisbasis, maar ze werken ook in Wateringen, Rijswijk en verschillende andere randgemeenten. Door tijdig te bellen als u zwanger bent, wordt u op de juiste manier bijgestaan.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/