Fijn Gezond
Image default
Beroepen

Last van een vervelende sportblessure? De fysio staat voor je klaar

Als je een fanatiek sporter bent, dan is de kans erg groot dat je regelmatig te maken hebt met pijntjes of dat je daar juist op dit moment mee te maken hebt. Misschien heb je op dit moment behoorlijk wat last van shin splits door het hardlopen, je armen zijn overbelast of je hebt pijntjes in je rug. In alle gevallen kan dit het resultaat zijn van teveel trainen, verkeerd bewegen of met een te zwaar gewicht trainen. Heb je last van een vervelende sportblessure? De fysio staat voor je klaar en denkt graag met je mee.

Je kunt altijd vertrouwen op een behandelplan op basis van jouw klachten

Voordat je klachten kunnen worden behandeld, is het natuurlijk belangrijk dat de aard van de klachten goed in kaart worden gebracht. Dit wordt doorgaans tijdens een eerste gesprek gedaan. Vervolgens stelt de fysio een passend behandelplan voor je op en kan het traject starten. Hierdoor weet je ook altijd zeker dat je niet voor gekke verassingen komt te staan.

De fysio Zutphen geeft je handige oefeningen mee die je thuis uit kunt voeren

Een goed herstel gaat natuurlijk veel verder dan enkel de bezoekjes aan de fysio. De fysio Zutphen geeft je handige oefeningen mee die je thuis uit kunt voeren. Denk hierbij aan oefeningen met balletjes of met weerstandsbanden.

Tal van klachten kunnen worden behandeld door de fysio Deventer

Tal van klachten kunnen worden behandeld door de fysio Deventer. Door een keer een bezoek te brengen aan de praktijk, krijg je daar uiteraard net even wat meer informatie over. Je weet altijd zeker dat er een specialist met veel kennis en ervaring de behandeling met je start.

https://fysiotherapiewh.nl/