Fijn Gezond
Image default
Schoonheid

De 3 belangrijkste redenen waarom het belangrijk is om voor je huid te zorgen

Wat betekent een gezonde huid voor mij?

Het eerste dat in ons opkomt als we aan een gezonde huid denken, is dat deze er geweldig uitziet. Een gezonde huid ziet er altijd goed uit omdat ze een natuurlijke glans heeft, zelfs als je geen make-up of iets anders op je gezicht draagt. Een gezonde huid betekent ook dat de textuur van de huid glad is en er geen vlekken, acne of andere onvolkomenheden zijn. Als het over een gezonde huid gaat, willen mensen meestal zeggen dat het gezicht een jeugdige gloed heeft en niet gerimpeld is.

Maar er zijn ook enkele andere definities voor een gezonde huid. Sommige mensen zouden bijvoorbeeld kunnen zeggen dat iemands fysieke gezondheid kan worden weerspiegeld door hun uiterlijk en dit omvat ook hun haar en nagels (niet alleen het gezicht).

1. Voortijdige veroudering voorkomen

Voortijdige veroudering voorkomen kan voor veel vrouwen een zware strijd zijn. Maar er zijn een paar dingen die u kunt doen om de effecten van veroudering te vertragen.

In deze paragraaf bespreek ik drie manieren om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

Ten eerste, blijf de hele dag gehydrateerd met water en andere vloeistoffen. Ten tweede, eet een uitgebalanceerd dieet met veel fruit en groenten en magere eiwitbronnen zoals gevogelte en vis. Ten derde, oefen regelmatig door stevige wandelingen te maken of om de dag of zo naar de sportschool te gaan.

2. Gladdere en vlekkeloze teint

De menselijke huid heeft een beschermende laag die het stratum corneum wordt genoemd. Deze coating bestaat uit een laag cellen die is gevuld met een natuurlijke vochtinbrengende crème die talg wordt genoemd.

De belangrijkste rol van het stratum corneum is om de huid te beschermen door de huidcellen gezond en gehydrateerd te houden. De huid kan worden blootgesteld aan omgevingsfactoren zoals kou, hitte, wind, zon, chemicaliën, verontreinigende stoffen en zelfs cosmetica die deze beschermende laag kunnen beschadigen.

Wat zijn enkele schoonheidsproducten die op dit oppervlak werken?

De belangrijkste taak van deze producten is om het oppervlak te hydrateren of te conditioneren om de vochtbalans te behouden. De meest populaire zijn op olie gebaseerde moisturizers zoals Klairs midnight blue calming cream.

 

3. Bescherm uw huid tegen schade door de zon

Om huidkanker te voorkomen, moeten mensen zonnebrandcrème op hun gezicht aanbrengen. Dit kan voor sommige mensen moeilijk zijn omdat ze het gevoel hebben dat ze te oud zijn om zonnebrandcrème te dragen of omdat ze zich schamen om in het openbaar zonnebrandcrème op te doen.

We hebben een lijst samengesteld met verschillende soorten zonnebrandlotions voor het gezicht, zodat u uw huid gemakkelijker kunt beschermen tegen beschadiging door de zon.

Verschillende soorten zonbeschermende lotions:

-Zonnebrandcrème -Lippenbalsem met SPF-bescherming -BB-crème met SPF-bescherming -Foundation met SPF-bescherming

Koreaanse skincare merken zijn en staan ​​bekend om de beste zonnebrandcrème.

https://kocosmo.nl/