Fijn Gezond
Image default
Gezondheid van tieners

Danslessen in Enschede

Vijf redenen om danslessen Enschede te volgen

Dansers zijn overal te zien. In films, op straat in flashmobs en natuurlijk in shows. Je kunt een theater bezoeken en ervaren hoe dansers een prachtig verhaal uitbeelden en het publiek meeslepen of ze in je lokale studio zien trainen voor sociale en competitieve evenementen! Waarom lijkt het soms alsof de hele wereld aan het dansen is? Of waarom nemen steeds meer mensen mee aan deze lessen? Er zijn natuurlijk verschillende redenen hiervoor. En wanneer je zoals velen in Enschede van dansen houdt, heb je niet veel nodig om jezelf te overtuigen gezellig mee te doen. Is dat niet zo? Als je toch wat motivatie nodig hebt, volgen hier de top 5 redenen waarom het volgen van danslessen in Enschede het beste is wat je ooit zult doen!

Concentratie

Alle danslessen bij ons dienen leuk te zijn en een vrolijke sfeer te bieden. Dit betekent niet dat er geen discipline nodig is. De lessen zijn juist een fantastische manier voor jonge kinderen om zich te concentreren op de gegeven instructies (meestal begint dit voordat ze naar school gaan). Het volgen van de leraar, meedoen met hun klasgenoten, het volgen en herhalen van eenvoudige stappen is een geweldige introductie tot het trainen van het concentratievermogen.

Nieuwe vriendschappen

Bij danslessen ontstaan niet alleen nieuwe vriendschappen, maar ook blijvende waar je veel aan kunt hebben. En dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Samen leren, elkaar helpen en aanmoedigen is een prettige manier om nieuwe vriendschappen te laten bloeien. Ons studio is daarom een praktische en leuke plek om nieuwe vrienden te maken die niet eens op dezelfde school zitten of even oud zijn als jij. Je vriendenkring wordt hierdoor in elk geval heel dynamisch. Dansen blijft daarnaast ook een van de leukste activiteiten die er is.

Gezondheid

Er bestaan natuurlijk tientallen artikelen over de gezondheid van de mens. Je vindt ze misschien saai en niet te lezen. Er wordt verteld over hoe lichte oefeningen weinig gebruikte spieren stimuleren, hoe het de gezondheid van gewrichten, de uitlijning van de wervelkolom en zelfs je humeur kan verbeteren. Maar deze dingen weet je intussen al. Indien je nog nooit een artikel hebt gelezen over de gezondheidsvoordelen van dansen, volstaat het voor nu te weten dat het heel goed voor je mentale en fysieke gezondheid is. Het is net zo natuurlijk voor een menselijk lichaam als wandelen!

Zelfvertrouwen

Dansen verhoogt op een natuurlijke manier het zelfvertrouwen van de mens. Door het leren van een nieuwe routine en het krijgen van opbouwende complimentjes na elke les, wordt het vertrouwen en het vermogen om zelf aan iets te beginnen en deze met succes af te ronden aangewakkerd. Als je bijvoorbeeld een podium op moet voor een optreden en hierdoor leert omgaan met de zenuwen die daarmee gepaard gaan, boostert dit ook je zelfvertrouwen.

GLO Entertainment Live

De dansschool biedt zoveel meer aan dan gewoon danslessen. De professionals zorgen ervoor dat je vanaf het begin warm wordt onthaald en dat je je op je gemak voelt. Zowel kinderen als volwassenen kunnen voor een hippe dans tot een volledige theateruitvoering bij de school terecht. Dan maakt het dus helemaal niet uit als je interesse hebt in hiphop, freestyle en/of algemene dansvorming. Wat je interesse of reden voor deelname ook mag zijn… wij van GLO Entertainment Live verwelkomen je graag!

https://www.glo-entertainment-live.com/