Fijn Gezond
Image default
Apotheek

Apotheek en drogisterij op een plek

U kent het vast wel. U wordt vanaf de dokter doorverwezen om een medicijn te halen bij de drogisterij, maar deze is niet aanwezig. Doordat dit medicijn alleen beschikbaar is bij de apotheek, moet u vanuit de drogisterij langs de apotheek om aan het medicijn te komen. Niet echt praktisch. Om het u als klant makkelijk te maken, zijn er tegenwoordig steeds vaker apotheken waarin zich een drogisterij bevindt. Hiermee hoeft u maar naar een locatie en weet u zeker dat u met het medicijn naar huis kan. Ook wanneer u een medicijn wilt afhalen bij de apotheek en vervolgens iets wilt kopen bij een drogisterij is dit een ideale oplossing, omdat u gewoon door kunt lopen en niet eerst op zoek moet naar een drogisterij.

Welke apotheek moet ik kiezen?

Wanneer u op zoek bent naar een apotheek zijn er veel waar u uit kunt kiezen. Maar waar moet u nu rekening mee houden voordat u er een kiest. Ten eerste is professionaliteit een belangrijke eis. U wilt natuurlijk goed geïnformeerd worden wanneer u uw medicijnen op komt halen. Verder is persoonlijke aandacht een belangrijk punt. Het is fijn wanneer een apotheek met u meedenkt en weet waar u behoefte aan hebt. Daarnaast wordt klantenservice als een belangrijk punt gezien van een apotheek. Hierbij kunt u denken dat u ze vaak kunt bereiken wanneer dit nodig is. Ook wanneer u een herhalingsrecept heeft is het fijn wanneer u op de hoogte gebracht wordt, zodat u deze niet vergeet. Tot slot is snelheid een belangrijke eis. Het is fijn wanneer u uw recept de volgende dag kunt ophalen als u de bestelling voor 17:00 uur plaatst.

Apotheek en Drogisterij samen

Tegenwoordig zijn er meer apotheken die samen met een drogisterij op een locatie zitten. Wel zo makkelijk voor u als klant. Het voordeel hiervan is het ruime aanbod dat beiden aan u kunnen bieden. Zo zijn er vaak meer dan 2000 verschillende producten aanwezig van meer dan 300 merken. Door de samenkomst van de twee sectoren kunnen specialisten u nog beter van advies voorzien, zodat u altijd het product vindt dat u zoekt. Dus mocht u twijfelen of een product beschikbaar is bij een apotheek of de drogisterij, kunt u zo langs de drogisterij Apeldoorn en de apotheek Apeldoorn.

Medicijnen afhalen

Om het afhaalproces voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn in de meeste apotheken kluisjes beschikbaar. Hier kunt u 24/7 terecht, zodat u altijd uw medicijnen kunt ophalen wanneer het u uitkomt. Ook hanteren de meeste apotheken een berichtenservice, zodat u een melding krijgt wanneer uw medicatie klaar staat. Tot slot kunt u een online herhaalrecept aanvragen. Vaak kunt u deze recepten de volgende werkdag al afhalen.

https://www.aga-apotheken.nl/