Fijn Gezond
Image default
Aandoeningen en ziekten

Anti snurk pleisters kopen? Lees hier ervaringen en tips

Anti snurk pleisters zijn een veel gebruikt middel om van dat vervelende snurken af te komen. Dit is niet zonder reden, ze zijn eenvoudig in het gebruik en helpen je daarnaast nog eens makkelijker adem te halen. Maar welke moet je kopen? Hier geven we hieronder antwoord op.

Ervaringen

De ervaringen met anti snurk pleisters lopen uiteen. Sommigen zijn razend enthousiast en anderen geven aan er geen baat bij te hebben. Het is dus een kwestie van proberen. Maar goed, uitgaande dat je de anti snurk pleisters wilt gaan proberen: wat zijn de ervaringen met de verschillende merken.

Merken

In Nederland bestaan verscheidene merken maar dit kunnen we eenvoudig in drieën delen. Het bekendste merk is simpelweg Breathe Right, deze anti snurk pleisters worden onder andere bij Etos, verscheidene online drogisterijen en natuurlijk bij bol.com verkocht. Hun directe concurrent is Dr. Breathe Well, dit merk wordt door enkele drogisterijen, bol.com en via hun eigen website verkocht.

Daarnaast zijn er nog een tal van andere “merken” die vooral via bol.com worden verkocht. Het betreft hier geen daadwerkelijke merken maar veelal het generieke merk Better Breath, dit wordt door tientallen verschillende fabrieken in China geproduceerd, je weet dus nooit welke kwaliteit je koopt. Ook zie je veel “merken”die wel een ander logo op hun doosje hebben staan maar vervolgens zitten er ook gewoon Better Breath strips in.

Kortom, de laatste categorie slaan we over en richten ons op de enige twee echte merken met hun eigen anti snurk pleisters.

Breathe right ervaringen en waar te koop

De ervaringen zijn over het algemeen positief. De anti snurk pleisters van Breathe Right blijven goed zitten en zijn makkelijk te verwijderen. Grootste nadeel is de prijs: over het algemeen kost een pakje met 30 anti snurk pleisters zo’n 20 Euro. Als je dit afzet tegen andere merken dan is dit echt heel duur.

Waar te koop: op heel veel websites onder andere Kruidvat en bol.com

Dr. Breathe Well ervaringen en waar te koop

Een zeer goed Breathe Right alternatief is Dr. Breathe Well. De ervaringen zijn over het algemeen net zo positief als bij Breathe Right. Deze vergelijking wordt ook regelmatig gemaakt door gebruikers van Dr. Breathe Well die vooral blij zijn doordat ze nu veel geld besparen. Want voor min of meer dezelfde kwaliteit anti snurk pleisters betaal je bij Dr. Breathe Well ongeveer 60% minder.

Waar te koop: enkele drogisterijen, hun eigen website, antisnurkpakket.nl en bol.com