Fijn Gezond
Image default
Geestelijke gezondheid

Direct een medium raadplegen, hoe doe je dat?

Soms kun je in je leven tegen een keerpunt aanlopen. Niemand kan je eigenlijk écht van goed advies voorzien, want jouw vraag heeft betrekking op de toekomst. Ben je op de goede weg, of welke weg moet je bewandelen? Merk jij aan jezelf dat je wel eens je horoscoop er op na leest, met de hoop een antwoord te vinden? Misschien is voor jou de tijd aangebroken om een medium te raadplegen. In dit artikel lees je hoe je dit kunt snel kunt regelen. 

Een medium raadplegen?

Een deel van de mensen staat sceptisch tegenover mediums, waar anderen heilig overtuigd zijn van hun kunnen. De waarheid ligt veelal in het midden. Niet ieder medium is even betrouwbaar, of overschat de eigen kwaliteiten op dat gebied, waar andere mediums sterk worden aanbevolen vanuit de media of vanuit klantervaringen. Ook zijn er mensen die zichzelf wel eens willen laten overtuigen of het medium bij het rechte eind heeft. 

Hoe weet je nu welk medium betrouwbaar is? Het lastige is vaak dat je dit op voorhand niet exact kunt weten. Ga op je eigen gevoel af en lees reviews van anderen over het medium. 

Direct contact

Op internet zijn diverse medium-platforms te vinden waarbij mediums zichzelf hebben aangesloten. Zo is het mogelijk om via een betaling vooraf direct met een medium te chatten. Op dergelijke platforms staan foto’s en reviews van en over het medium vermeld. Ga vooral af op een instinctief gevoel bij het zien van de foto van het medium. Spreekt deze persoon je aan? In dat geval kun je de reviews van anderen eerst eens doornemen, voordat je een live-gesprek aanvraagt. Ook kennen mediums hun eigen specialisme, bekijk of dit aansluit bij jouw behoefte.

 

https://www.spiritchat.nl/