Fijn Gezond
Image default
Zintuigen

Optiek Enschede

Optiek Enschede heeft de beste, nieuwste, hipste en tijdloze modellen in haar assortiment. Voor iedereen die een bril nodig heeft, genoeg heeft van zijn oude montuur of een extra model wil hebben voor op speciale gelegenheden is er Ter Braak optiek Enschede. Wanneer uw glazen beschadigd zijn, kan optiek Enschede deze voor u vervangen tegen een goede prijs. Of de kosten vergoed worden, hangt af van uw zorgverzekeraar. Kijk op onze website om te controleren welke kosten wel, en welke kosten niet gedekt worden voor uw montuur en glazen. Een leuke bril is echt een verrijking. Net als kleding is het soms leuk om af te wisselen. Veel mensen laten daarom de glazen voor een montuur dat ze zelf kiezen bij optiek Enschede maken. Als u onverhoopt tegen een mooi montuur aanloopt in bijvoorbeeld een tweedehands winkel, kom dan eens langs om te kijken of wij de bril voor u in orde kunnen maken. Vaak is dat geen probleem en heeft u een volstrekt uniek model voor een prima prijs. De juiste sterkte glazen? Dat is een vraag die u zichzelf zeker eens per half jaar een keer moet stellen. Veel mensen lopen rond met een bril die niet de juiste sterkte heeft. Naast het feit dat een bril op de verkeerde sterkte geen enkel effect heeft op uw zicht – behalve een negatief effect – is het ook slecht voor uw ogen. Verkeerde sterkte maakt duizelig en zorgt dat uw ogen onnodig hard moeten werken. Van dat harde werken gaan uw ogen achteruit. Hoe merkt u dat u de verkeerde sterkte glazen heeft:

  • prikkelende ogen
  • duizeligheid
  • misselijkheid
  • moeheid
  • slecht zien

Ter Braak optiek Enschede lost het voor u op. Onze opticiens zijn deskundig en staan dagelijks voor u klaar om uw ogen op te meten. Deze meting is gratis en vrijblijvend. U mag gerust bij ons binnenlopen om een oogmeting te laten doen. Wij bedienen u gratis en voor niets van advies op maat zodat u de beste keuze kunt maken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken door een email te sturen of even te bellen. De informatie van optiek Enschede is te vinden op de website van Ter Braak optiek Enschede. Optiek Enschede heeft een rijk assortiment aan monturen en brillen waar altijd wel wat voor u bij zit. Wij houden van mooie producten van een hoogwaardige kwaliteit. Ter Braak optiek Enschede staat voor goede service. Daarom leveren wij alleen de beste materialen tegen een goed prijs. Kijk op onze website voor onze mooie aanbiedingen. Er zit altijd wel een montuur bij dat u zal bekoren. Ter Braak optiek Enschede heeft rijke ervaring met optometrisch onderzoek. Wanneer er sprake is van droge, rode of prikkelende ogen, raadt Ter Braak optiek Enschede aan uw ogen te laten onderzoeken door een van onze specialisten. Zeker wanneer deze klachten chronisch van aard zijn. Optiek Enschede stelt dan vast wat er mis is en komt met een oplossing op maat. Veel klachten komen voort uit het dragen van de verkeerde bril met de verkeerde sterkte glazen. Optiek Enschede heeft glazen die speciaal zijn toegespitst op lezen, ver kijken, computer werk, zonlicht en multifocale glazen.

Optiek Enschede voor alle soorten brillen

Brillen zijn verschillend en dienen vaak andere doelen. Iemand die verziend is, heeft een ander soort glas nodig dan iemand die bijziend is. Dat is logisch. Optiek Enschede zoekt voor u uit welk soort glas het beste is voor uw ogen. Het is belangrijk dat wanneer u een bril aan gaat schaffen omdat u al tijden last heeft van slecht zicht en alle ongemakken die daarbij komen kijken, dat u aan de opticien vertelt wat uw wensen zijn. Daarbij gaat het om details. Wilt u graag een bril met meerdere functies, dan kan dat geregeld worden. Wilt u een bril met één duidelijke functie. Dan kan dat ook.

Ter Braak brillen en contact lenzen

Optiek Enschede staat bekend om haar grote liefde voor brillen. Al jaren zet Ter Braak optiek zich in voor haar klanten om de beste, leukste, nieuwste en mooiste monturen aan te kunnen bieden. Bij de liefde voor brillen hoort alles wat daarbij komt kijken. Zo ook de zorg voor het oog. Optiek Enschede raadt al haar klanten aan de ogen ieder half jaar te laten testen. Als er veranderingen in sterkte zijn, kunnen de glazen namelijk worden aangepast. De oogsterkte verandert. Deze verandering kan niet worden aangevoeld maar alleen worden gemeten door een professioneel bedrijf zoals optiek Enschede. Hinderlijk is het zeker als de sterkte niet meer bij de ogen past. Maar omdat de verandering van de sterkte niet overnacht plaats vindt, gebeurt het nog weleens dat mensen het er te lang bij laten zitten. Dat is zonde. Want goed zicht maakt het leven een stuk mooier. Hoofdpijn, duizeligheid en prikkende ogen zijn kenmerken van iemand die een bril nodig heeft of de verkeerde sterkte glazen heeft. Optiek Enschede controleert uw ogen vrijblijvend in de winkel. Wat we met onze ogen waarnemen, is onze hele wereld en hoe we deze zien, bepaalt voor een groot deel wie we zijn. Laten we dan ook zorgen om onze blik scherp te houden.